Podcast

Seizoen #3 van de podcast Invloed Vergroten is stiekem de NLP Magick podcast. Elke aflevering van seizoen #3 is een hypnotische meditatie en hoewel de meeste afleveringen gaan over hoe je meer invloed krijgt op jezelf of op anderen, is de inspiratiebron voor deze hypnotische meditaties het boek “365 Taoïstische meditaties”. Het boek zelf is een slecht boek en een goed voorbeeld van hoe het Ene Ware Pad verhult wordt met oneindig aantal doodlopende paden, maar de onderwerpen zijn inspiratie genoeg om duidelijk te maken hoe het werkelijk zit.

Dus ook al is elke aflevering mondain uit te leggen, heeft elke aflevering ook dubbele bodems en meerdere betekenislagen. Kortom, wanneer je op de NLP Magick manier met spiritualiteit aan de slag wil (dat wil zeggen nooit teveel geloven, maar ook nooit te weinig geloven), dan is seizoen #3 van de podcast Invloed Vergroten een ideale tool om elke dag aan het Grote Werk te werken. Mocht je dat doen, dan is het wel van belang om je aan de regels te van deze serie hypnotische meditaties te houden. Dat is dan op zich weer een goede training in wilskracht en discipline. Deze regels zijn:

  1. Luister maximaal één aflevering per dag.
  2. Luister ze in de goede volgorde, dat wil zeggen van #1 naar #365.
  3. Sla geen dag over zonder daarvoor een magisch verlof te nemen.

Verder wil ik je vragen om deze pagina door te sturen naar andere mensen van wie jij vermoed dat zij hier wel interesse in hebben. Want het is een enorme klus om 365 hypnotische meditaties te maken en hoe meer mensen er naar luisteren hoe sterker ik word gemotiveerd om ervoor te zorgen dat deze hypnotische meditaties in een hoog tempo worden gemaakt!