Opleiding

Voor de NLP Magick opleiding is het nodig dat je gecertificeerd bent als NLP Master Practitioner. Dit omdat de NLP Magick opleiding een heftig traject is waarin we veel hypnose gebruiken. Dat betekent dat we willen dat alleen stabiele mensen deelnemen. Én dat deze mensen ook meer dan genoeg ervaring met hypnose hebben, zowel om mensen te hypnotiseren als om zelf diep in trance te gaan. Omdat we bij NLP Magick specifiek met droomtrance werken, is het ook nog eens nodig dat je heel nauwkeurig de diepte van je eigen hypnotische trance kan bepalen.

Logistieke details:

  • Trainer: Licensed NLP Master Trainer & VU-university certified OBM trainer/coach Joost van der Leij
  • Aantal dagen: 9 dagen Practitioner, 9 dagen Master, 6 dagen NLP Magick
  • Data: zie het onderstaande formulier
  • Tijden: 10 tot 17 uur
  • Locatie: NLP.amsterdam, Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen
  • Lesmateriaal: bij de ABC-NLP Practitioners krijg je gratis: (a) Het Neurogram Handboek (40 euro in de boekhandel), (b) Het ABC-NLP Handboek (55 euro in de boekhandel) en (c) een jaarabonnement op NLPflix (100 euro). 
  • Gespreid betalen: 12 maanden via automatische incasso
  • Bij annulering wordt het bedrag voor trainingsdagen die nog niet geweest zijn teruggeboekt; 
  • Gratis herhalen van één of meerdere of zelfs alle onderdelen van de NLP Practitioner;
  • inschrijven is 100% veilig want je kan tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren.

Nog geen NLP opleiding

Heb je nog helemaal geen NLP opleiding, dan is de beste keuze om deel te nemen aan de ABC-NLP Practitioner en ABC-NLP Master Practitioner van Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij. ABC-NLP is de nieuwste versie van NLP. Dankzij de certificering via The Society of NLP® van Richard Bandler, de grondlegger van NLP, weet je zeker dat je je NLP dan volledig en correct eigenmaakt. ABC-NLP is de combinatie van NLP met toegepaste gedragsanalyse waardoor NLP een wetenschappelijke basis krijgt. Tegelijkertijd is Joost er een meester in om alles heel praktisch en eenvoudig uit te leggen, te trainen en te onderwijzen. Bovendien is Joost een van de weinige trainers wereldwijd die daadwerkelijk je onbewustzijn weet te trainen. Want veel onderdelen van NLP (goede beslissingen nemen, je goed voelen, goed communiceren en je doelen bereiken) dien je onbewust te doen zodat alles vanzelf en automatisch gaat zonder dat je daar al teveel bewust voor hoeft te doen.

Spiritualiteit en wetenschap zijn twee kanten van dezelfde medaille zo getuige het NLP Magick motto: “Het doel van spiritualiteit, de methode van wetenschap”! Met andere woorden, tijdens de ABC-NLP Practitioner en de ABC-NLP Master Practitioner leer je alle NLP technieken al op zo’n manier dat je ze meteen praktisch en makkelijk kan gebruiken voor het opwekken van spirituele ervaringen. Kortom, de ABC-NLP opleidingen zijn de perfecte voorbereiding voor NLP Magick.

NLP Practitioner elders gedaan

Mocht je elders al de NLP Practitioner hebben gedaan, dan is de beste keuze om de ABC-NLP Master Practitioner te doen. Je krijgt daarbij dan 6 extra trainingsdagen gratis om de verschillen tussen de NLP elders en ABC-NLP te overbruggen. Je leert dan onder andere over het ABC-model, het Neurogram® model dat is geïnspireerd op het Enneagram en heel veel hypnose. Bovendien krijg je 50% korting op de NLP Magick opleiding wanneer je beide opleidingen met elkaar combineert.

Reeds NLP Master Practitioner of NLP Trainer

Speciaal voor mensen die reeds NLP Master Practitioner of NLP Trainer zijn, is er het NLP nascholingsprogramma. Dat zijn de hoogtepunten uit de ABC-NLP Practitioner en de ABC-NLP Master Practitioner. Ook dan overbrug je de verschillen tussen jouw opleiding en ABC-NLP. Dus ook het ABC-model en het Neurogram® model dat is geïnspireerd op het Enneagram en nog meer hypnose.

Kortom, wanneer je met NLP Magick aan de slag wil, vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek met Joost aan via het onderstaande formulier. Je krijgt dan meteen alle data van de aankomende ABC-NLP en NLP Magick opleidingen toegestuurd. Dus vul het formulier in en bespreek eens wat alle mogelijkheden zijn: