Introductie webinar

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om menselijk gedrag in kaart te brengen en te verbeteren met hypnose. Omdat het meeste menselijk gedrag reeds met NLP in kaart is gebracht, wordt dit vandaag de dag nooit meer gedaan. Behalve dan dat Licensed NLP Master Trainer® en VU-university certified OBM trainer/coach Joost van der Leij magie in kaart heeft gebracht!

In de afgelopen 1000 jaar is er in het Westen namelijk een geheime en ondergrondse stroming geweest die aan magie heeft gedaan. Deze stroming staat bekend onder de naam “de speculatieve Kabbalah” en komt voort uit de Joodse traditie. Om die reden worden de magische rituelen van deze stroming in Israël neurowetenschappelijk onderzocht om te zien wat het doen van deze rituelen doet met het brein. Dat leidt tot hele interessante ontdekkingen zoals je kan lezen in het boek “Kabbalah: A Neurocognitive Approach to Mystical Experiences” van de Yale University Press.

NLP Magick

Wat Joost van der Leij heeft gedaan, is deze magische rituelen omzetten naar NLP strategieën en deze NLP strategieën vervolgens verbeteren door er hypnose aan toe te voegen. Om precies uit te leggen wat NLP Magick inhoudt, organiseren we met Joost van der Leij het NLP Magick introductie webinar. In dit webinar leer je:

  • Wat is magie? Bestaat magie wel? Wat voor soort wetenschappelijk onderzoek wordt er naar gedaan en wat zijn de resultaten?
  • Wat zijn de vier verschillende vormen van spiritualiteit waar alle spirituele stromingen en religies in in te delen zijn?
  • Hoe ziet volgens de Kabbalah de ene spirituele wereldorde eruit en hoe helpt dit om je een magiër te maken?

De afgelopen maanden is er telkens op een zondag om 16 uur het NLP Magick introductie webinar geweest. Het webinar duurde ongeveer een uur en meedoen was helemaal gratis. Dit webinar kan je nog steeds gratis terug zien:

Het gratis NLP Magick Introductie webinar

Daarnaast kan je nog steeds je van tevoren voorbereiden via het onderstaande formulier met de gratis NLP Magick voorbereidingsgids, het NLP Magick boek of een 1-op-1 gratis verkennend gesprek mocht je overwegen om de hele opleiding te gaan volgen